آلفرد هیچکاک حدود صد فیلم سینمایی ساخت که تقریباً سناریوی هیچکدامشان را هم خودش ننوشته بود، اما او را یک فیلم ساز مولف میدانند. انتخاب ایدهها و نظارت بر بازنویسی هر فیلمنامه به علاوه شیوهی اجرا و کارگردانی هیچکاک باعث شده بود، با اینکه او سناریوها را خودش نمینوشت، از نظر همه یک فیلمساز مولف باشد.
البته تعداد فیلمنامههایی که تا به حال توسط خود کارگردانها نوشته شده، خیلی بیشتر از ترانههایی است که خوانندهها خودشان سرودهاند، اما هستند خوانندههایی که در ترانه سرایی هم دستی بر آتش دارند و محسن چاووشی جزو همین گروه است.
یک خوانندهی آشنا با فن ترانه سرایی حتی اگر متن تمام کارها را خودش قلمی نکند، لااقل اشراف او بر این حوزه آنقدر هست که ترانههایش را طبق سلیقهای حساب شده گلچین کند و آنها را به یکدستیِ متوازن تالیف برساند.
کافیست الفبای سینما را بدانی
"همه ی سینمای من مرتضی است"
روضه ی باز (بلا تشبیه) + فیلم
حمایت کودک از خواهر و برادر کوچکش
حمایت کودک از خواهر و برادر کوچکش - زبونم لال زبونم لال بلا تشبیه - روضه بازه - عاشورا ، کربلا - کودکان معصوم -
لااله الا الله
دست های پشت پرده
ویدئو کلیپ بیانات رهبری درباره تکفیری ها
کاری از: مجتبی قره باغی
لطفا صورتم را شطرنجی کنید
پیشنهاد سرقتی ساده اما پر از پول، مسلحانه اما با سلاح تقلبی به ذهنم خطور کرد
خواستم بانک ملی رو که زیر فلان پل بود سرقت کنم
با یکی از دوستام در میون گذاشتم
گفت آخه حاجی اگر این کارو بکنیم و
مثلا صورتمونو بپوشونیم طرف صدامو شناسایی کنه چی؟!!!
راستم می گفت آخه اون صداپیشست
گفتم داد و بیدادش با من،...
سرتونو درد نیارم
بهترین طراحی خنده دار سرقتمو تبدیل کرد به یه فیلمنامه
هیچی دیگه جاتون خالی
یه مدت کارمون تو ناهارخوری سازمان (صدا و سیما) شده بود همزمان با خوردن، نوشتن ;) دی دی دی
به هر حال الان که سریال رهایی رو بیشتر شبا دنبال می کنم
کاملا از تفکرات مردود خودم پیشمونم
لطفا صورتم رو شطرنجی کنید.
غرب زدگی همچون وبازدگی
غرب زدگی می گوییم همچون وبازدگی. و اگر به مذاق خوشایند نیست بگوییم همچون گرمازدگی و سرمازدگی. اما نه. دست کم چیزی است در حدود سن زدگی.
"جلال آل احمد"
موضع روشن کربلایی نریمان پناهی
موضع روشن آقا نریمان مداح شریف اهل بیت نسبت به شهدا، امام شهدا و مقام معظم رهبری
انتقاد تند پور صباغ به سینما و تلوزیون در جواب سوال خبرنگار:
چرا بعد از گذشت ۲۵ سال از جنگ فیلمسازانی که تمایل به ساخت فیلمهای ضد جنگ دارند کلمه ی ضد جنگ را با ضد دفاع خلط کرده و در فیلم های خود سعی در نشان دادن مظلومیت دشمن دارند؟
پورصباغ - مجتبی قره باغی - نوید ابراهیمی قانع
"تُتِ عزیز بکش پایین"
قبلا از ادبیات و صراحت لهجه ام عذرخواهی می کنم، اما باید بنویسم.
" تُتِ عزیز بکش پایین "، شاید این نام برای نمایش "خانواده تت" مناسبتر باشد.
خانواده تت یک نمایش طنز تلخ درباره جنگ است که بر خلاف تفکر کارگردان، اصلا کمدی نیست.
لایُش تت (جلیل فرجاد) همراه با خانواده خود حاضر شدند تا برای مدتی کوتاه میزبان یک فرمانده ی موج گرفته ی جنگی باشند. فرمانده ی مستقیم پسرشان "ژولا" که در حال انجام وظیفه در دوره خدمت سربازیست. این خانواده برای حفظ جان پسرشان و دور ماندنش از جنگ جهانی دوم، تن به دیکتاتوری سرگردی داده اند که به خاطر لطمات جنگی در توهم حمله زندگی میکند.
این نمایش به صورت ساختار شکن اما نه خیلی نو، با ورود پستچی فضول، راوی نمایش از میان تماشاگران آغاز میشود. پسری که در دقایق اولیه نمایش، شخصیتش پرداخته شده و اطلاعات کافی از طریق او به مخاطب داده میشود. فردی که نامه های مردم را قبل از رساندن به دستشان مطالعه می کند و نسبت به خوش خبر بودن و بد خبر بودن آنها، نامه ها را به دست صاحبشان می رساند.
در این یادداشت قصد ندارم در باره مباحث فنی نمایش یا ادبیات نمایشی و کارگردانی صحبت کنم. اما اشاره خوبی کردم به ادبیات.
ادبیات چیست؟ چه معنایی دارد؟
برخی در فارسی، ادب را به معنی فرهنگ ترجمه کردهاند و گفتهاند که ادب یا فرهنگ همان دانش است و از دیگر معانی واژه ادب میتوان به هنر، حسن معاشرت، شیوه پسندیده، با سخن اشاره کرد؛ (ویکی پدیا)
چیزی که در این نمایش کنار گذاشته شده، حسن معاشرت، ادب و و و.
ناخشنودی از اوضاع فرهنگ
ای مردم، در راه هدایت به جهت کمی اهل آن وحشت نکنید؛ زیرا مردم بر سر سفره ای جمع شده اند که سیر شدن از آن کوتاه و گرسنگی به آن دراز است.
ای مردم، مخلوقات را خشنودی و ناخشنودی دسته بندی می کند. جز این نیست که شتر ثمود را یک مرد پی زد و خداوند متعال عذاب را برهمه قوم ثمود تعمیم داد؛ زیرا عموم آنان بر کار ثمود رضایت داشتند.
نهج البلاغه خطبه 201
بالارفتن شدید سن ازدواج، افزایش فساد و بی عفتی و بی غیرتی در جامعه، تبدیل معروف به منکر و منکر به معروف ......لااقل نا خشنود باشیم از آنچه می گذرد.
مَنْ خَطَبَ إلَیْکُمْ فَرَضیتُمْ دینَهُ وَ أمانَتَهُ فَزَوِّجُوهُ، إلاّ تَفْعَلُوهُ تَکْنُ فِتْنَهٌ فِی الاْرْضِ وَ فَسادٌ کَبیرْ.
«تهذیب الأحکام، ج 7، ص 396، ح 9»
امام جواد - علیه السلام - فرمود: هر که به خواستگاری دختر شما آید و به تقوا و تدیّن و امانتداری او مطمئن می باشید با او موافقت کنید وگرنه شما سبب فتنه و فساد بزرگی در روی زمین خواهید شد.