مستند شمشاد
مستند شمشاد برای شرکت در اولین جشنوارهی شمسهی تهران ساخته شد . این فیلم در منطقهی 12 تهران مقام برتر را از آن خود کرد و برای تقدیر به اختتامیهی این جشنواره ارسال گردید.
اما ناباوارانه حتی نام فیلم هم در اختتامیه برده نشد و هیچ گونه تقدیری از آن به عمل نیامد. برای دست اندرکاران تهیه این فیلم تقدیر از نام و زنده نگه داشتن یاد شهدا مهمتر از تقدیر شدن فیلمشان است.
دربارهی فیلم:
در آغاز، فیلم با تصاویر آرشیوی از جنگ و جبهه شروع می شود. سپس با گره خودن و دیزالو صدای خمپاره و تیر و ترکش به آمبیانس بوق و شلوغی شهر از وادی جنگ خارج به امروز تهران داخل می شویم.
در صحنه های میدان آزادی و میدان انقلاب مشغول بودن مردم به کارهای روزمره را می بینیم. آرام آرام توسط نماهایی که یکی پس از دیگری در پی هم میایند به سوژه نزدیک می شویم.
صحنه هایی همچون ایستگاه بی آر تی چهارراه ولی عصر(عج)، تئاتر شهر و صحنه هایی که در آنها تابلوهای تجاری به وضوح به تصویر کشیده شده اول بدین علت است که باید منطقه ی 12 با مکانهای معروفش معرفی می گشت و دوم اینکه در برخی از تصاویر، نمادها و نشانه هایی به کار گرفته شده.
شرح چراغ راهنمایی:
1- چراغ قرمز است .
2- عدد چراغ بر روی 22 می باشد و تا عدد 12 عقبگرد می کند.
در شلوغی صحنهی قبل و سردرگمی مردم در چهارراه ولی عصر(عج) ، چراغ قرمز به معنی فراموشی مردم است و نخواستن.
فراموش شدن انقلاب که نامش بر زیر چراغ راهنمایی که به راهنما و هادی معروف است نوشته شده و توسط کارگردان برای اذعان بر فراموشی انقلاب و شهدا تاکید می کند.
عقبگرد 22 به 12 دقیقا بر دهه ی فجر اشاره دارد.(12 تا 22 بهمن)
صحنهی منزل شهید و دیالوگهای رد و بدل شده بین زن همسایه و بازیگر خبر از بیخبری همسایه ها از یکدیگر و در اینجا خانوادهی شهدا می دهد.
در صحنهی کوچهی شمشاد با پیوند تابلوی نام شهید به مزار وی و پاک کردن و تمیز نمودن مقبره و تابلو به بیداری مردم اشاره می شود.
تقدیم به حضرت مهدی(عج)
- ۹۰/۱۲/۰۷
مقصر شهرداریه واقعا که بدون اجازه همچین کارهایی انجام میده. از کجا معلوم خود خانواده شهید همچین چیزی رو بخوان؟