۲۵ تیر ۹۲ ، ۲۲:۴۹
مجتبی قره باغی ۱ نظر Share

دغدغه فرهنگی بی بی سی برای ایران

جهان سیاسی ایران سیاسی

دغدغه فرهنگی بی بی سی برای ایران

 

چند هفته ایست که رسانه ی دولتی انگلیس مدام به دنبال

فضاسازی برای تحمیل انتخابش به عنوان وزیر پیشنهادی

دکتر حسن روحانی است و در همین راستا در برنامه

"صفحه 2"  با اشاره به کاندیداهای وزارت فرهنگ و

ارشاد اسلامی، دوران تصدی عطاءالله مهاجرانی را در این

وزارت خانه، دورانی بسیار خوب و پربار برای فرهنگ معرفی

نمود.




همینطور که در رسانه های داخلی کشورمان اشاره شد، رسانه های ضدانقلاب در یک عملیات گسترده برای فضاسازی و ایجاد فشار بر رئیس جمهور منتخب مردم ایران، جهت تحمیل گزینه های خود برای تصدی وزارت خانه های مهمی چون، وزارت امورخارجه، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و ... اقدام به برگزاری برنامه هایی در این خصوص کردند.

دکتر حسن روحانی، رئیس جمهور منتخب مردم ایران اسلامی، با این که چندی قبل آب پاکی را روی دست همه ی ضدانقلابیون و اپوزیسیون داخل و خارج (مبنی بر اینکه دولت آینده دولت اعتدال و به دور از اقدامات افراطی است) ریخته بود، واعلام کرده بود که در انتخاب کابینه اش از افرادی استفاده خواهد کرد که با مشی اعتدال و به دور از افراط باشند، اما باز هم شبکه های معاند نظام از جمله بی بی سی در تلاش اند در فضاسازی های گسترده و در عملیات های روانی رسانه ای،  نظرات خود را به رئیس جمهور منتخب و مشاوران و نزدیکان او تحمیل کنند.

عنایت فانی یکی از مجری های کارکشته ی بی بی سی در برنامه "صفحه2" سعی کرد فردی نزدیک به شخصیت عطاءالله مهاجرانی برای تصدی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی معرفی کند و با گفتن ویژگی های شخصیتی و عملیاتی وی در دوران تصدی وزارت فرهنگ و ارشاد، فردی نزدیک به شخصیت او را مناسب احراز این پست دانست.

لازم به ذکر است دکتر عطاءالله مهاجرانی وزیر دولت اطلاحات بود که ضربه های سنگینی به بدنه ی فرهنگی کشور در دوران تصدی وزارت ارشاد زد و هم اکنون یکی از مشاوران ارشد معاندان نظام، جهت ضربه زدن به کشور است و این روزها بی بی سی از وی به عنوان یک کارشناس مطرح سیاسی استفاده می کند.

این برنامه در گفتگو با تحلیل گر فرهنگی و سیاسی خود از دلایل مهم بودن وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سوال می کند که کارشناس برنامه دلایل مهم بودن این وزارت خانه را در عرصه داخلی نقش روزنامه نگاران، نویسندگان، اصحاب هنر و رسانه در ارتباط با این وزارت خانه می داند و عنوان می کند این طیف فرهنگی نقش بسیار مهمی در پیروزی دکتر حسن روحانی داشته و این افراد به عنوان مرجعی در تحولات فرهنگی کشور هستند.

اما بی بی سی در سوالش هدف خاصی را دنبال می کرد و  منظور از لزوم تغییرات در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را به گونه ای تفسیر می کرد که معرف شخصیتی نزدیک به عطاءالله مهاجرانی باشد.

عنایت فانی در دفاع از عطاءالله مهاجرانی عنوان کرد:" آقای مهاجرانی یک شخصیت کاملا فرهنگی بود که وزیر ارشاد شد و این طور که شما تصدیق می کنید ایشان توانست تحولات خوبی در عرصه فرهنگی به وجود آورد و تولیدات و امکانت فرهنگی در دوره ی تصدی ایشان بسیار بالا رفت ولی او را استیضاح کردند."

کارشناس برنامه نیز مدام در گفته هایی اینگونه از وزارت فرهنگ و ارشاد نام می برد که "وزارت فرهنگ و یا ارشاد" که به تعبیری گمان می شود این کارشناس نمی دانست وزارت فرهنگ و ارشاد، یک وزارت خانه است و نه دو تا!

اما بی بی سی در راستای فضاسازی رسانه ای برای القای متصدیانی که خود جهت کاندیداهای وزارت خانه ارشاد و دیگر وزارت خانه ها معرفی می کند به سراغ آقای مهاجرانی رفت و وی در گفتگو با بی بی سی علی مطهری را به عنوان بهترین گزینه جهت تصدی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی معرفی کرد.

وی در توجیه انتخابش می گوید:به نظر من آقای علی مطهری بهترین گزینه برای وزات ارشاد هستند، و بعضی ها می گویند که ایشان اصلاح طلب نیست، اما بنظر من یک فرد عاقل، خردمند، معتدل و شجاع است.

شایان ذکر است عطاءالله مهاجرانی در هیاهوی فتنه ی سال 1388 از کشور خارج شد و به یکی از دشمنان خونین جمهوری اسلامی مبدل گشت ...

"به نقل از بی بی سی فارسی خودمون "

نظرات (۱)

  1. علی ش

    سلام. نکته خوبی رو مطرح کردید! گوش شنوا کم شده برادر! یا علی

    • ۳ مرداد ۹۲، ۱۶:۳۱
      علیک سلام

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی