امرور صبح هنرمند فقید و پیشکسوت
پدربزرگ مهربان
صداپیشه خاطره انگیز
مرتضی احمدی در سن نود سالگی به رحمت خدا رفت
خدایش بیامرزد
- ۰ نظر
- ۳۰ آذر ۹۳ ، ۱۶:۳۷
امرور صبح هنرمند فقید و پیشکسوت
پدربزرگ مهربان
صداپیشه خاطره انگیز
مرتضی احمدی در سن نود سالگی به رحمت خدا رفت
خدایش بیامرزد
دلبر برفت و دلشدگان را خبر نکرد
یاد حریف شهر و رفیق سفر نکرد
یا بخت من طریق مروت فروگذاشت
یا او به شاهراه طریقت گذر نکرد
گفتم مگر به گریه دلش مهربان کنم
چون سخت بود در دل سنگش اثر نکرد
شوخی مکن که مرغ دل بیقرار من
سودای دام عاشقی از سر به درنکرد
هر کس که دید روی تو بوسید چشم من
کاری که کرد دیده من بی نظر نکرد
من ایستاده تا کنمش جان فدا چو شمع
او خود گذر به ما چو نسیم سحر نکرد
داریوش ارجمند امروز خبر فوت برادرش انوشیروان و پدر برزو ارجمند را منتشر کرد
به نقل از خبرگزاری باشگاه خبرنگاران جوان وی در اثر سکته قلبی به رحمت خدا رفته است.
انوشیروان ارجمند در سریال مختارنامه
ویدئویی بسیار جالب از آذر خرم درباره ماهواره
از دست ندید
این نوع نگاه اینبار از درون جامعه ی به ظاهر روشن فکر تراوش کرده
کاری از:
آذر خرم
شاید مارکسیستها به اندازۀ سازمان منافقین خلق که نماز میخواندند، جنایتکارانه آدم نکشتند/ دلیل جنایات وحشیانۀ تروریستهای سوریه که اهل نماز و دیانت هستند چیست؟
در تاریخ انقلاب خودمان هم گروههای تروریستی مختلفی داشتیم؛ هم جنایت منافقین و هم مارکسیتها را دیدهایم ولی شاید مارکسیستها به اندازۀ منافقین سازمان مجاهدین خلق که نماز هم میخواندند، جنایتکارانه آدم نکشتند!
امروز هم در سوریه، تروریستهایی که به ظاهر مسلمان هستند، آنقدر وحشیانه آدم میکشند که بیسابقه است؛ از کافران و ملحدان کمتر چنین قساوتها و جنایتهایی میبینیم. دلیل این وحشیگری از سوی کسانی که اهل نماز و دیانت هستند چیست؟ برخی از این تروریستهای سوریه آنقدر متشرّع هستند که اگر مفتی آنها به جهاد نکاح فتوا نداده بود، هرگز حاضر نمیشدند عمل منافی عفت انجام دهند. ولی با وجود این تشرّع، ببینید چقدر راحت آدمهای بیگناه را میکشند!
آیا کسی که یک مقدار اهل مذهب و دیانت شد ولی مبارزه با هوای نفس نکرد، خیلی وحشی میشود؟/ اگر یک آدم مذهبی مبارزه با نفس نکند، ممکن است جنایتهایی بکند که از کفار هم برنمیآید/ خوارج مذهبیترین گروهی که با امیرالمؤمنین(ع) جنگیدند و شکم زن حامله را دریدند
آیا اینها نشان نمیدهد کسی که یک مقدار مذهبی شد و اهل دین و دیانت شد ولی مبارزه با هوای نفس نکرد، خیلی وحشی میشود؟ شواهد تاریخی نشان میدهد اولین جنایت تاریخ، یعنی قتل هابیل توسط قابیل از همین نوع بوده و بزرگترین جنایت تاریخ در کربلا هم از این نوع بوده است. وحشیگریهای امروز در سوریه و جاهای دیگر نیز از همین نوع است.
خوارج مذهبیترین گروهی بودند که با امیرالمؤمنین(ع) جنگیدند. خوارج آنقدر متشرّع بودند که وقتی اشتباهاً در مزرعهای به یک چهارپا، تیر زدند و آن را کشتند، بلافاصله رفتند تا از صاحب آن حلالیت بطلبند! آنوقت همین خوارج مردی به نام عبدالله بن خباب را به جرم محبت امیرالمؤمنین(ع) یا کافر ندانستن علی(ع) در مقابل همسر باردارش سر بریدند و بچۀ او را هم مهدورالدم دانسته و شکم همسر باردارش را شکافته و بچه را هم کشتند(موسوعة التاریخ الاسلامی/5/237)
چطور یک انسان به چنین وحشیگری و جنایتی دست میزند؟ آیا این عادی است؟! هیچ کدام از اینها تصادفی نیست بلکه نشاندهندۀ یک واقعیت مهم است و از برخی قواعد عالم هستی حکایت میکند. همۀ اینها به ما میگوید که اگر یک آدم به ظاهر مذهبی و متشرع، مبارزه با نفس نکند و مطیع هوای نفسش باشد، میتواند از آدم کافر و ملحدی که همیشه مطیع هوای نفسش است، وحشیتر بشود؛ از این آدم مذهبی ممکن است جنایتهایی سر بزند که از کافران و ملحدان هم سر نمیزند!
گاهی اوقات از آدمی که ادعای دین و ایمان ندارد، انصافی دیده میشود که از آدمی که ادعای دین و ایمان دارد ولی مطیع هوای نفس خودش است، این انصاف را نمیبینیم. این آدم مدعیِ دیانت، جنایتها و خیانتهایی مرتکب میشود که حدّ و حساب ندارد.
اینطور نیست که حتماً جنایتکار بودن این مذهبیها را در آدمکشی ببینیم، بلکه هر کسی در هر عرصهای که هست به نوعی رذالت خود را نشان میدهد. مثلاً گاهی یک عنصری در عرصۀ رسانه میبینید که بچه مذهبی بوده ولی چون مطیع هوای نفسش است دروغهایی حاضر است ببندد و تخریبهایی حاضر است بکند که یک آدم ملحد حاضر نیست چنین کارهایی انجام دهد. یعنی یک آدم ملحد حاضر نبود کسی را اینطور تخریب کند. یک آدم مذهبی و نمازخوان که مطیع هوای نفس باشد، گاهی در رذالت غوغا میکند و کارهای زشتی انجام میدهد که از یک کافر ملحد هم برنمیآید.
بچهمذهبیها مواظب باشند برای فرار از مبارزه با نفس، پشت دینداری خود پنهان نشوند
حضرت امام(ره) میفرمود: من هیچ وقت احساس ترس را تجربه نکردهام. لذا هیچ ترسی نمیتوانست ایمان حضرت امام(ره) را به چالش بکشاند. (اگر من خداى نخواسته، یکوقتى دیدم که مصلحت اسلام اقتضا مىکند که یک حرفى بزنم، مىزنم و دنبالش راه مىافتم و از هیچ چیز نمىترسم بحمداللَّه تعالى. واللَّه، تا حالا نترسیدهام. آن روز هم که مىبردندم، آنها مىترسیدند؛ من آنها را تسلیت مىدادم که نترسید؛ صحیفه امام/ج1/ص293)
امیرالمؤمنین(ع) میفرماید: «ترس،یک ذلتِ ظاهر است؛الْجُبْنُ ذُلٌ ظَاهِر»(عیونالحکم/ص25) این واقعیت را دربسیاری ازامور مانند جنگها میتوان مشاهده کرد. همین الان هم میتوان دید که درخیلی ازمسائل زندگی مانند بیماری،ترس واقعاً نابودکننده است.
مسئولی که اهل ترس باشد، جامعه را به تباهی خواهد کشید/ از وجنات و فلتات لسان بعضیها معلوم است شخصیت ترسویی دارند
برخی از ویژگیهایی که برای مسئولین شمرده میشود، کمبودش تا اندازهای قابل تحمل است، و اگرچه بعضا باعث کندی پیشرفت میشود، اما عامل عقبگرد نمیشود، ولی اگر مسئولی اهل ترس بود، او را هرگز سر کار نگذارید. چون او جامعه را به تباهی خواهد کشید. آنهم جامعهای که اینهمه دشمن دارد.
مسئول مملکتی باید شجاع باشد. روی این شجاعت، خیلی تأمل کنید. شجاعت یکی از ویژگیهای عجیب و غریب در اخلاق است. البته این شجاعت را نباید با «تهوّر» اشتباه بگیرید. احتیاط هم خیلی چیز خوبی است ولی اگر زیادی باشد، به ترس منجر میشود؛ هرچند آن را به محتاط بودن توجیه کنند.
از وجنات و فلتات لسان بعضیها معلوم است که به لحاظ شخصیتی آدمهای ترسویی هستند. ولی این ترسِ خود را توجیه میکنند و برایش توجیه میتراشند. مثلاً میگویند: «اینکار الان معقول نیست!» درحالی که آدم ترسو، عقلش هم زائل میشود. گرفته شده از سایت بیان معنوی
همیشه با خودم فکر می کردم که اگر بخوام از یه سری موزیکایی که بهشون علاقه دارم تو کاری استفاده کنم اصلا پیش میاد که این اتفاق بیفته یا نه!!؟؟
یه مدت کوتاهیه دارم یه شیطنتهایی تو کارم می کنم
گه گاه لازمه بیننده خوب خروجی کارمو نگاه کنه
برخی مواقع در فرم شیطونی می کنم
بعضی اوقات هم تو محتوا
بعضی وقتها هم در هردوش
حالااااا به هر حال از کارهام لذت ببرید حتی با اینکه گزارش خبری هستن
چون سعی کردم با حرکتهایی که می زنم بیننده از کار خوشش بیاد :دی ;) :v